Wyświetl pojedynczy post
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 13:54
zim zum napisał(a):Wyświetl post
po prostu denerwuje mnie takie napinanie się i wyśmiewanie nowych transferów Legii jak sami dobrze wiemy, że mieliśmy wiele transferów, które się nie sprawdziły. Thwaite przychodził jak heros, ubiegliśmy CSKA i w ogóle oczekiwania były niesamowite, a prawda jest taka, że był jednym wielkim niewypałem.
Smiem twierdzic ,ze Legia ostatnio w ilosci transferowych niewypalow bije nas na glowe.
Thwaite przychodzil jako mlody i perspektywiczny reprezentant Australii,o ktorym w superlatywach wypowiadal sie jej trener Guus Hidink.Przychodzil za friko i z kontraktem na srednim poziomie ligowym,a komentarze zwiazane z jego przyjsciem nijak sie maja do zbiorowej histerii,ktora miala miejsce w mediach kiedy to do polskiej ligi miala zawitac gwiazda europejskiej pilki (tak,tak ...tak go wlasnie okreslil redaktor Ostrowski z Zycia W-wy)Ignacy Descarga.

Cytat:
Hiszpanów można oceniać po jakimś czasie, a nie wyśmiewać się po kilku meczach, bo wkrótce może się okazać, że nam się to odbije czkawką. Uche też miał ciężkie początki, a jak skończył?.
Problem polega wlasnie na tym ,ze nie mozna ich ocenic bo albo maja za malo jednostek treningowych, albo lapia kontuzje po 15 minutach gry .
Uche mial ciezkie poczatki bo geniusz Smuda ustawial go w sparingach na lewej obronie.

Cytat:
Co do wczorajszej kontuzji, to Karwan mu wszedł nakładą i cóz, stało się....co temu jest winny Szul?

Równie dobrze możemy się smiać z naszych speców, którzy ściągneli Dawidowskiego, a z bardziej świeżych to Sobolewski, któremu się ciagle kontuzja odnawiała i nie wiadomo co znowu dzisiaj się stanie.

Reasumując, jestem zwolennikiem normalnej dyskusji bez niepotrzebnych wyśmiewań i tak dalej..
W tym temacie nie bede sie spieral,bo poziom obslugi medycznej we wszystkich polskich klubach wyglada podobnie czyli kiepsko

Cytat:
edit: i jeszcze coś odnośnie Iwańskiego - Łobodziński. Śmiem twierdzić z czystym sumieniem, że Iwański dla Legii zrobił już więcej niż Łobodziński dla nas. Proponuje porównać okres gry.
Dobra, w porzadku masz prawo do takich sadow,ale prosilbym o jakis wymierny i obiektywny argument,bo nie masz chyba na mysli triumfow z poprzednio przywolanymi potegami polskiego futbolu.
Odpowiedz cytując