Yossarian napisał(a):

|
Mozesz rozwinac swa mysl ?Za chuja nie lapie analogii.
|
po prostu denerwuje mnie takie napinanie się i wyśmiewanie nowych transferów Legii jak sami dobrze wiemy, że mieliśmy wiele transferów, które się nie sprawdziły. Thwaite przychodził jak heros, ubiegliśmy CSKA i w ogóle oczekiwania były niesamowite, a prawda jest taka, że był jednym wielkim niewypałem.
Hiszpanów można oceniać po jakimś czasie, a nie wyśmiewać się po kilku meczach, bo wkrótce może się okazać, że nam się to odbije czkawką. Uche też miał ciężkie początki, a jak skończył?
Co do wczorajszej kontuzji, to Karwan mu wszedł nakładą i cóz, stało się....co temu jest winny Szul?
Równie dobrze możemy się smiać z naszych speców, którzy ściągneli Dawidowskiego, a z bardziej świeżych to Sobolewski, któremu się ciagle kontuzja odnawiała i nie wiadomo co znowu dzisiaj się stanie.
Reasumując, jestem zwolennikiem normalnej dyskusji bez niepotrzebnych wyśmiewań i tak dalej.
edit: i jeszcze coś odnośnie Iwańskiego - Łobodziński. Śmiem twierdzić z czystym sumieniem, że Iwański dla Legii zrobił już więcej niż Łobodziński dla nas. Proponuje porównać okres gry.