Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 11:01
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Z Diazem wyjechalem po to zeby pokazac jaka jest moim zdaniem roznica w prowadzeniu polityki transferowej przez Legie i Wisle,co w konsekwencji prowadzic ma do wniosku ,ze Iwanski to zawodnik mocno przeplacony.Mozna dyskutowac czy jest dobry ,srednio dobry,zajebisty czy chujowy co nie zmienia faktu ,ze przynajmniej w chwili obecnej nie jest wart pieniedzy ,ktore sie za niego zaplacilo.

Otoz nie.Powtarzam jeszcze raz -w mojej ocenie zarowno Lobo jak i Iwanski to obecnie przecietni zawodnicy-jedyna roznica to koszt ich pozyskania

Prosilbym o rozwiniecie tezy.Nie sledze i nie analizuje szczegolowo wystepow rumianego Macieja ale w tych,ktore dane mi bylo ogladac prezentowal sie raczej precietnie.

Przyznam że nie wiem o czym już piszesz dlatego kończę tę rozmowę. Jesteś jak węgorz śliski..... (bez urazy)

Jeśli o całokształcie polityki transferowej pisałeś, to trzeba poczeka jeszcze chwilę - wszak Marcelo w grze nikt nie widział a jak urwie Pawłowi nogę i zremisujemy kilka meczy bo nie będzie kto miał strzelać gole to ocena naszej polityki transferowej nie musi być taka dobra jak insynuujesz. Jak jest zdrowa nasza 14 piłkarzy nie jest źle, ale jak pojawią się kontuzje to strategia Legii - (ilość) może okazać się lepsza od naszej. Czas pokaże
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując