Ogryzek napisał(a):

Nie zmieniaj tematu!
Równie dobrze ja mogę powiedzieć że Sobolewski, Cleber to jest coś bo za darmo. Po co z tym Diazem wyjechałeś?)
|
Z Diazem wyjechalem po to zeby pokazac jaka jest moim zdaniem roznica w prowadzeniu polityki transferowej przez Legie i Wisle,co w konsekwencji prowadzic ma do wniosku ,ze Iwanski to zawodnik mocno przeplacony.Mozna dyskutowac czy jest dobry ,srednio dobry,zajebisty czy chujowy co nie zmienia faktu ,ze przynajmniej w chwili obecnej nie jest wart pieniedzy ,ktore sie za niego zaplacilo.
Cytat:
|
Dyskusja dotyczyła Łobodziński a Iwański)
|
Otoz nie.Powtarzam jeszcze raz -w mojej ocenie zarowno Lobo jak i Iwanski to obecnie przecietni zawodnicy-jedyna roznica to koszt ich pozyskania
Cytat:
|
- obydwaj kosztowali 400 tys a 650 tysięcy EUR i jak na razie Iwański zagrał mniej meczy w Legii niż Łobodziński w Wiśle a już miał więcej udanych. (Łobodziński zawodzi i w kraju i w pucharach a Iwański przynajmniej w lidze gra przyzwoicie)
|
Prosilbym o rozwiniecie tezy.Nie sledze i nie analizuje szczegolowo wystepow rumianego Macieja ale w tych,ktore dane mi bylo ogladac prezentowal sie raczej precietnie.