Wyświetl pojedynczy post
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2008, 21:44
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
to tak samo jak u mnie Wojtek ''zawsze mam pewne miejsce w składzie'' Łobodziński

PS meczu chyba nie oglądałeś, ale Descarga póki grał te 15 minut, to zrobił więcej dobrego niż taki Rzeźniczak przez 90 minut. Niech się w 100% wykuruje i gra tak jak dziś przez te 15 minut, to będę bardzo szczęśliwy

Widzę, że przynajmniej teraz oceniasz wzmocnienia a nie grę Legii. Gra coraz lepsza, to trzeba znaleźć sobie inne pole szydzenia
Nie oglądałem, nie oglądałem żadnego z meczów Legii w tym sezonie(ekstraklasa), obejrzałem dwa w poprzednim(jakie - nietrudno się domyślić)... Po co mam to robić?
Zrozum, JESTEM KIBICEM WISŁY KRAKÓW, na **** mi mecze Legii?
Dla mnie możecie grać ładnie, grać dobrze, możecie mieć zajebistego Descargę bez nogi czy Rzeźniczaka, który nawet z obiema nogami gra jak bez jednej - szczerze mówiąc, nie bardzo mnie to interesuje. Róbcie swoje, ale nie myślcie, że będę Wam kibicował.
Ale jeśli ktoś robi zamieszanie w stylu "jesteśmy najlepsi, jesteśmy zajebiści, mamy hiszpańskie gwiazdy" i to w dodatku na forum kibiców Wisły Kraków to ja, jako kibic WISŁY muszę się do tego ustosunkować. Bardziej, że moje zdanie w kwestii waszych wzmocnień było znane już w czasie trwania okienka, teraz mogę mieć satysfakcję.
Także, jak się to mówi, nie bierz wszystkiego z połykiem.
Dobrej nocy i luzować zawory.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując