Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2008, 21:16
to tak samo jak u mnie Wojtek ''zawsze mam pewne miejsce w składzie'' Łobodziński

PS meczu chyba nie oglądałeś, ale Descarga póki grał te 15 minut, to zrobił więcej dobrego niż taki Rzeźniczak przez 90 minut. Niech się w 100% wykuruje i gra tak jak dziś przez te 15 minut, to będę bardzo szczęśliwy

Widzę, że przynajmniej teraz oceniasz wzmocnienia a nie grę Legii. Gra coraz lepsza, to trzeba znaleźć sobie inne pole szydzenia

no to mistrzostwo świata. Nie oglądać meczy i oceniać transfery. Post roku, to się chyba nawet do łapu capu nadaje I kto tu pisze, żebyś nam kibicował? Wymyślasz sobie jakieś dziwne ideologie. A no i jestem bardzo ciekaw, gdzie Ty tu tak widziałeś to, co napisałeś - Ale jeśli ktoś robi zamieszanie w stylu "jesteśmy najlepsi, jesteśmy zajebiści, mamy hiszpańskie gwiazdy" ? Mi się raczej wydaje, że były infa na temat tych transferów i to właśnie niektórzy kibice Wisły się gotowali, że u nas są transfery a u Was nie. Nie sądzę, żeby Kijek, spidey czy kreseq się jakoś nimi bardzo podniecali. Ja Ci mogę udowodnić to, że kibice Wisły (niektórzy, nie wszyscy) właśnie tak robili, ale czy Ty udowodnisz mi to samo o nas? Nie sądzę.
PS i racja, więcej luzu, bo z Twoich postów aż cieknie szydzeniem
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 13.09.2008 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując