Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2008, 17:41
spidey napisał(a):Wyświetl post
1) Temat zwie się: "Wisła w Pucharze Polski i Pucharze Ekstraklasy"
2) To nie forum Legii.
3) Zapraszam do pisania na forum.legialive.pl nic nie stoi na przeszkodzie.

P.S. Co do wcześniejszego fragmentu, ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz (szczególnie to o tym łojeniu)...
Nie prowokuj. to nikt Ci nie będzie waszych "sukcesów" wypominać

Napisz wprost, że Piast jest silniejszy od Wisły, albo że zagrali cudowny mecz, a nie wbijasz tylko szpileczki. W tamtym sezonie było to samo, aż do sławetnej victoryi nad naszymi rezerwami("które też są przecież Wisłą") w meczu o Superpuchar. Ty po tym meczu pękałeś z dumy(przynajmniej u nas na forum), a ja stwierdziłem, że gracie kompletny piach, leżycie taktycznie, motorycznie i wydolnościowo a wasza obrona to dramat. Czas pokazał kto miał rację...

Jak długo będziemy dobrze grać w lidze i europejskich pucharach, tak długo nie będziemy musieli sobie porażek w PE niczym tłumaczyć - bo będą one miały marginalne znaczenie. Wy już się z pucharami pożegnaliście, w lidze gracie nędznie(ale i tak szacunek, że przy takiej grze macie tyle punktów)więc PE możecie(musicie?)traktować śmiertelnie poważnie.

Tylko mi nie wyjeżdżaj z tekstami, że wyniki są dla Ciebie bez znaczenia i liczy się tylko protest... Znaczy się - Legia

Ala1955 - nie sądziłem, ze to możliwe, ale ktoś olewa ten puchar bardziej niż my
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.09.2008 o godz. 17:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując