Wyświetl pojedynczy post
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2008, 16:40
Ten mecz pokazał jasno jesteśmy obecnie na tym poziomie co kadra Bońka. Nawet wynik ten sam. Na prawdę nie spodziewałem się aż tak słabej gry, w pewnym momencie myślałem, że wyłączę TV(W momencie gdy miał wejść Krzynówek, to przeszło mi na myśl, że może zmienić Kubę, każdy z ans wie że obecnie jest "the best", ale po nim( Beenhakkerze) spodziewałem się wszystkiego). Nie mam pojęcia co się dzieje z naszą piłką, niestety Leo też nie wie jak odrodzić na nowo naszą reprezentacją, "a nawet ja mam jakiś pomysł", a mianowicie oprzeć grę na młodych zawodnikach, oprzeć grę na Lubie Błaszczykowskim tak jak to zrobili w ManU z Ronaldo. Więc jeżeli masz jakiś honor to podaj się do dymisji, bo jeżeli nie wejdziemy do MŚ z tak łatwą grupą to wybaczcie ale to jest kompletne dno. My w obecnej chwili powinniśmy spokojnie awansować z pierwszej pzoycji, gdyż: Czesi mają niesamowity problem, kompletną masakrę, grają fatalnie, w ich ślady idą nasi kolejni południowi sąsiedzi, wychodzi na to, ze najlepszą drużyną w "naszej" grupie jest ślowenia, która rzeczywiści ma jakiś styl. A Leo?!?!? w jednym z wywiadów asekurował swój styl, że tak gra Wisła, Legia, że owszem mógłby dac 5 snajperów ale któ by im podawał piłki kopali ją do nich obrońcy. Tu ma facet rację, ale no właśnie ale co... No otó ż to że wczoraj graliśmy jednym po 30 min 2 napsatnikami a nasza gra wyglądała na wykopywywaniu piłki, jaka róznica, ano taka że wtedy jest 5 w polu karnym czyli większa możliwość, że któryś z nich strzeli bramkę.
Odpowiedz cytując