Wyświetl pojedynczy post
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2008, 15:25
Cytat:
Ja też dziś rano zwróciłem uwagę, że w radiu babka powiedziała, że zatrzymano kibiców Legii i Polonii. Tylko, że wiadomość była w stylu broniącym kibiców i że akcja była niesłuszna. Podłączanie Polonii do tego to raczej, spowodowane niewiedzą rozmywanie sensu akcji skierowanej przeciwko Legii, więc nie wiem PolonioDumoStolicy dlaczego się pieklisz.
Skad masz pewnosc, ze to nie bylo celowe? W mediach warszawskich pracuje sporo mend, ktorym zalezy na tym, aby frekwencja na Polonii nie byla coraz wyzsza. Przykladem moze byc nie tak dawny artykul pewnego dziennikarzyny, ktory wmawial wszystkim, ze na Polonie chodza sami rasisci.

Cytat:
Piszą o kibicach Legii i Polonii bo są ignorantami. Po co mieliby wam robić czarny PR? Był mecz pod stadionem Polonii to kumaci dziennikarze uznali, że zwinięto kibiców po spięciu Legii z wami (po części prawda) więc napisali "kibice Legii i Polonii". W większości relacji było napisane o "kibolach Legii" otoczonych kordonem policji.
W sumie za odpowiedz wystarczy to, co napisalem wyzej. Nie oszukujmy sie, wiekszosc z tych dziennikarzy bywa na meczach Polonii i Legii, i oni widza jaki jest rozklad sil w Stolicy. Nawet po tej glupiej frekwencji (chociaz w tym sezonie mamy podobna)... I tutaj prawie kazdy normalny czlowiek od razu zauwazy, ze Polonia ma za malo kibicow, aby robic takie "rozroby"... Wiec ja nie wierze, ze to nie bylo celowo pisane.

Cytat:
Ty chyba kpisz?... Pamiętasz serial 39 i pół? Pamiętasz jaki tam obraz kibica Polonii był utrwalany?

Legia - chamy, idioty, przygłupy, chuligani
Polonia - kulturka, spoko ziomki, którzy wspierają swoich braci, uciekają ze szkoły, aby zrobić wrzutę na mieście, wrzutę na stadionie Legii?, Walter to wtedy zachowywał się bardziej jak przezes Polonii, niż Legii. Choćby z tym grafiti na Łazienkowskiej.
A TVN mial inne wyjscie, skoro scenarzysta byl nasz kibic - Doman Nowakowski? Gdyby tvn zaczal mu sie w....c w scenariusz to pewnie ten serial nie powstalby. A praktycznie odwrotu tez nie bylo, bo kolejne odcinki byly pisane na biezaco.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując