Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2008, 13:10
Bronex napisał(a):
Większość ludzi wypisujących takie dyrdymały jak np. Eustachy ma z góry wypaczony obraz świata. Dla nich policjant to nie człowiek , tylko pies ,ścierwo z założenia. Mówienie o metodach stalinowskich , stalinizmie i policyjnych oprawcach to grube nadużycie. Dla tych wszystkich ciężko represjonowanych przez policję świat jest czarno-biały , dawanie i dostawanie po mordzie. Bandyci niech szaleją a psy cicho w budach siedzieć. Prawda jest taka ,że policjant w tym kraju nic nie może. Może co najwyżej spokojnie stać i się przyglądać jak szumowina mu ubliża i wali go w pysk.
Wybacz drogi kolego, ale to ty wypisujesz dyrdymaly. Nigdzie nie napisalem, ze KAZDY policjant to dla mnie "nie człowiek , tylko pies ,ścierwo z założenia". Zachowaj te pomyje dla siebie i wyluzuj z laski swojej jesli mozesz. Jezeli jestes(?) porzadnym policjantem, ktory "swoim zaangażowaniem w tej pracy zyskał wdzięczność ofiar przestępstw", to szacunek dla Ciebie i tobie podobnym.
Natomiast nigdy nie doczekasz sie z mojej strony szacunku dla milicjantow, ktorych od szumowin odroznia to, ze nosza odznake i wobec wielu swoich wykroczen, czy wrecz przestepstw (nazwijmy rzeczy po imieniu), bardzo czesto sa calkowicie bezkarni.
Jesli uwazasz, ze takich ludzi w policji nie ma, to z przykroscia stwierdzam, ale to twoj swiat jest czarno-bialy, albo najzwyczajniej "palisz glupa".

Cytat:
...Bandyci niech szaleją a psy cicho w budach siedzieć...
prosze nie kpij sobie ze mnie i nie pobuj wmawiac, ze staje w obronie bandytow, bo w jednej chwili stajesz sie po prostu smieszny

PS.
Goraco pozdrawiam Ciebie oraz twoich dobrodusznych i praworzadnych kolegow policjantow !
Naszej polskiej policji, niestety ciagle brakuje takich ludzi.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.09.2008 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując