Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2008, 12:18
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Świerczewski pobity? Majdan sponiewierany?

Ja tylko dla zasady i dla uświadomienia wspomnę, że jest coś takiego jak OBDUKCJA. A dlaczego mało kto się jej podejmuje? Odpowiedź w filmiku który podam poniżej.

Umorzyć całą sprawę w ****u.

Co do jednego z filmików powyżej- leżąca osoba została najzwyklej w świecie obezwładniona, bez nadużycia przemocy przez funkcjonariuszy. Niech się cieszą że taka sytuacja nie miała miejsca w Stanach, Niemczech bądź Francji. Dostaliby paralizatorem po tułowiu i tyle.

http://pl.youtube.com/watch?v=EvzV8T...eature=related

Link powyżej, ten uciemiężony, poobijany i poturbowany przez policjantów. Twarz ładna, nieprawdaż?

Kończę bo mnie znów posądzą o forumową prowokację

To co teraz odjebałeś, to nie prowokacja, a frajerstwo. Przyklaśnij jeszcze policji i może zasil jej szeregi?! Widać, że o pracy policji w Polsce nie masz zielonego pojęcia, a fakt, że łącznie ze świadkami 12 osób mówi, że policja działała amatorsko, brutalnie i poza prawem nie przeszkadza Tobie w pisaniu takich bredni świadczy już tylko o Tobie. Krzyknij jeszcze "Więcej uprawnień dla policji!". Najlepiej w twarz rodzicom Przemka Czai lub tego chłopaka, którego zastrzelili na światłach w Poznaniu, względnie kibicom Legii przetrzymywanych i torturowanych na komisariatach w całym Mazowszu.

Mam nadzieję, że Świr i Majdan wykorzstają swoją "medialność" i upokorzą policję, pokażą prawdę o ich pracy, a liczba takich Michów znacząco się zmniejszy.
Odpowiedz cytując