Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2008, 18:10
Nie krytykować Leeeeeeeeeooooooooo bo źle skończycie !
Cytat:
PZPN znalazł sposób na uciszenie krytykantów Beenhakkera

PZPN bierze się za samowolkę i zbyt dużą wolność słowa. Grozi palcem piłkarskim menedżerom: albo będziecie się dobrze zachowywać, albo odbierzemy wam licencję - donosi "Przegląd Sportowy"
- Nie może być tak, że jeden człowiek oskarża selekcjonera reprezentacji Polski i nie ponosi za to konsekwencji - mówi prezes PZPN Michał Listkiewicz.

Listkiewicza zdenerwowały słowa menedżera Radosława Osucha, który oskarżył Beenhakkera o "handel żywym towarem".
.onet-ad-main2-box { display: none }

- Chce mi się zamknąć usta. To znaczy, że teraz za każdym razem, jak ktoś zada mi pytanie o kadrę, mam nic nie mówić? - pyta zdziwiony Osuch.
A tu już jeden krytykant się znalazł:

Cytat:
Polska reprezentacja grała bardzo słabo. Widać gołym okiem, że nie jest dobrze. Moim zdaniem po dwóch latach pracy Beenhakkera w Polsce jesteśmy dalej niż 24 miesiące temu. Wtedy nawet przegraliśmy pierwszy mecz w eliminacjach, ale naszym przeciwnikiem był silniejszy rywal (Finlandia - przyp. red.) - mówi były trener reprezentacji Polski, Antoni Piechniczek.- Moim zdaniem po meczu ze Słowenią prysł mit Beenhakkera jako wielkiego motywatora. Czy powinien więc odejść? To nie jest do mnie pytanie - dodaje Piechniczek.

- Jeśli w drużynie nie będzie koncentracji, to zwycięstwo nie przyjdzie nam łatwo. Nie można podejść do tego spotkania z nastawieniem, że gramy ze słabym przeciwnikiem. Takie myślenie może nas drogo kosztować - mówi Piechniczek o środowym meczu z San Marino.
A nawet drugi śmie krytykować wielką myśl boskiego Leeeooo:
Cytat:
"To odpowiedni moment, by Beenhakker zrezygnował"

- Do tej pory broniłem Leo Beenhakkera. Teraz jednak, po dokładnej analizie ostatniego spotkania, skłaniam się ku opinii, że Holender powinien zrezygnować z prowadzenia polskiej kadry - twierdzi były trener reprezentacji Polski, Jacek Gmoch.
- Pewna epoka się już skończyła. Nie ma magii, która była wcześniej. Jego formuła prowadzenia kadry już się wyczerpała. Teraz jest odpowiedni moment, by zrezygnował - dodaje Gmoch.
Tak więc zastanówcie się co piszecie, bo Listkiewicz ze swoja bandą czuwa i machając paluszkiem nie pozwoli ......
Odpowiedz cytując