Cytat:
|
Ale zrozum nie ma takiej możliwości aby nagle przestali rodzić się utalentowani piłkarze, oni się rodzą tyle, że nie ma ich kto i gdzie wychować.
|
Oczywiście ale rodzą się mniej lub bardziej utalentowani ludzie i obecnie w kadrze i drużynach jak np. U-21 grają mniej utalentowani.

Wyjątki można policzyć na palcach jednej ręki. Błaszczykowski nie wychował się na super równych boiskach, a jakoś nie przeszkadza mu to strzelać bramki w Bundeslidze.
Cytat:
|
Ja znowu takiej Euforii nie przeżyłem, bo ja już wtedy czarno widziałem te finały. Bo też nie rozumiem jak można było się jarać 1-0 z Belgią, tak jak my się cieszymy z 1-0 z Barcą, Chyba jest różnica. Beenhakker nie pokazał nic oprócz 2 meczów z Portugalią. Ciekawe czy jak po żałosnym(ale oczywiście wygranym, bo nawet Boniek z nimi wygrał, i jeżeli Leo dokonał by rzeczy nie możliwej to ja chyba nie oglądnął bym już żadnego meczu za jego kadencji) meczu z Sam Marino tez będziesz sądził, że to dopiero początek. Dla mnie to początek, ale końca Beenhakkera.
|
Rozumiem Ciebie doskonale. Uradowany byś chodził gdyby na EURO awansował jako selekcjoner Janas albo ubóstwiany Kasperczak. W tej materii mamy inne zdanie i z oceną Beenhakkera ja poczekam osobiście do meczów z Czechami i Słowacją.