Wyświetl pojedynczy post
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2008, 09:07
Cytat:
Ale zrozum nie ma takiej możliwości aby nagle przestali rodzić się utalentowani piłkarze, oni się rodzą tyle, że nie ma ich kto i gdzie wychować.
Oczywiście ale rodzą się mniej lub bardziej utalentowani ludzie i obecnie w kadrze i drużynach jak np. U-21 grają mniej utalentowani. Wyjątki można policzyć na palcach jednej ręki. Błaszczykowski nie wychował się na super równych boiskach, a jakoś nie przeszkadza mu to strzelać bramki w Bundeslidze.

Cytat:
Ja znowu takiej Euforii nie przeżyłem, bo ja już wtedy czarno widziałem te finały. Bo też nie rozumiem jak można było się jarać 1-0 z Belgią, tak jak my się cieszymy z 1-0 z Barcą, Chyba jest różnica. Beenhakker nie pokazał nic oprócz 2 meczów z Portugalią. Ciekawe czy jak po żałosnym(ale oczywiście wygranym, bo nawet Boniek z nimi wygrał, i jeżeli Leo dokonał by rzeczy nie możliwej to ja chyba nie oglądnął bym już żadnego meczu za jego kadencji) meczu z Sam Marino tez będziesz sądził, że to dopiero początek. Dla mnie to początek, ale końca Beenhakkera.
Rozumiem Ciebie doskonale. Uradowany byś chodził gdyby na EURO awansował jako selekcjoner Janas albo ubóstwiany Kasperczak. W tej materii mamy inne zdanie i z oceną Beenhakkera ja poczekam osobiście do meczów z Czechami i Słowacją.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując