Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2008, 23:47
kubawislak napisał(a):Wyświetl post

Ja znowu takiej Euforii nie przeżyłem, bo ja już wtedy czarno widziałem te finały. Bo też nie rozumiem jak można było się jarać 1-0 z Belgią, tak jak my się cieszymy z 1-0 z Barcą, Chyba jest różnica. Beenhakker nie pokazał nic oprócz 2 meczów z Portugalią. Ciekawe czy jak po żałosnym(ale oczywiście wygranym, bo nawet Boniek z nimi wygrał, i jeżeli Leo dokonał by rzeczy nie możliwej to ja chyba nie oglądnął bym już żadnego meczu za jego kadencji) meczu z Sam Marino tez będziesz sądził, że to dopiero początek. Dla mnie to początek, ale końca Beenhakkera.
Bo euforii byc nie moglo ,spojz z łaski swojej kto gral na tych mistrzostwach?Oprocz nas i gospodarzy w kazdej druzynie po minimum kilkunastu grajkow grajacych rok w rok w lidze mistrzow.Jakiej druzynie oprocz naszej - z tak zalosnym potencjalem, udalo sie jeszcze zakwalifikowac?

Otworzcie oczy - jestesmy jednym wielkim skansenem jesli chodzi o pilke.
Nasz poziom to wlasnie Slowenia , Wegry ,Walia, Irlandia i tym podobne tuzy wiec nie wiem o co chodzi
A eliminacje byly i tak lepsze niz powinny byc.Gralismy bez szalenstw ale solidnie i tym awansowalismy.

Natomiast same finaly to tylko potwierdzenie bagna w jakim sie znajdujemy.
Oczywiscie nie neguje tego ze Benhaler porobil kupe bledow i pogubil sie w tym wszystkim ale po kiego grzyba ta nagonka?
Bo ludzie ktorzy maja w tym swoj cel wkrecili Was ze Benhaler pod stolem ciagnie jakas kase?
Dowody - kto-gdzie i za ile prosze a od razu zmienie zdanie.

No i na koniec to zgadzam sie ze jest zadnicza roznica miedzy 1-0 nad Belgia, i 1-0 nad Barca - Z Belgia wygralismy mecz o cos i m innymi przez to awansowalismy a Belgowie nie.Z Barca wygralismy mecz o nic i odpadlismy.

Uran235 - ja tez to widze ze era Leona sie juz chyba skonczyla - i on zgasl i zespol zgasl, tyle ze myslac perspektywicznie, czyli o Euro 2012 ,nie wiem czy nie lepszym wyjsciem byloby go pozostawic(bez wzgledu na wyniki) do konca tych eliminacji -tak zeby nowy trener przez przypadek nie zuzyl sie juz teraz.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.09.2008 o godz. 23:52.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując