Smieszy mnie ta nagonga i gadka ze nic nie zrobil , w zasadzie wszystko spieprzyl itp.
Druzyna byla ale sie zbyla i tak jest bardzo czesto i to w o wiele lepszych reprezentacjach.Do tego my nie mamy kompletnie kim grac.
Rozumiem ze dla Was historyczny awans na Euro to **** nie wyczyn bo przeciez grupa byla zalosnie latwa

Swoja droga moze ktos poda kiedy to Polska repra ostatni raz wygrala w meczu o punkty z zespolem z pierwszej 10 rankingu fify? -pewnie 2/3 ekspertow tu piszacych jeszcze na swiecie nie bylo
Leo byl wielki, przestal wygrywac , nie powolywal tych co eksperci chcieli i juz jest smieciem.
Mi tam wszystko jedno czy zostanie czy odejdzie, przyjdzie nastepny i bedzie to samo.problemem nie jest trener tylko tragiczna nedza jesli chodzi o grajkow a ze Benhaler pogubil sie to inna kwestia.
Spokojno , dostanie w dupe od Czechow, lesne dziady mu tego nie popuszcza - bedzie to Wasze wspolne zwyciestwo a repra jak grala kiche, tak bedzie ja grac nadal.
amen
Uran235 napisał(a):

|
że pozostawienie Leło na stanowisku na pewno nic nie zmieni i być może też da satysfakcję kilku typkom z miodowej- ktoś go przecież zatrudnił..
|
Zatrudnil go listek ale nie z wielkiej milosci a tylko i wylacznie z powodu tego ze domagala sie tego prasa i 'lud'.
Teraz jest dokladnie to samo - gdyby po Euro 'lud' chcial jego glowy to ta glowa by padla.
listek zgnojony - slusznie oczywiscie - przez wszystkich, jedzie od dawna w ten sposob, by choc troche oczyscic sie z gowna, ale gowno wali tak jak walilo i nic juz tego nie zmieni.
ps. tak jak pisalem , ja dla mnie - Leło,starzec,ten typ ,guru od 7 bolesci,wielki leo - moze odejsc , moze zostac....wszystko mi jedno bo wiem ze jak sie cos zmieni na lepsze jak jak zwykle na chwile a pozniej znow bedzie wielkie rozczarowanie.
Generalnie moja i narastajaca niechec do Benhalera to nic, w porownaniu do nienawisci jaka darze tych starych zdziadzialych przekretow z pzpnu ,ktorzy podkladali mu swinie ja tylko mogli od samego poczatku.Te mordy beda pic przez tydzien gdy Benhaler padnie wiec ja cieszyl sie z tego na pewno nie bede