Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2008, 10:41
Już skończmy z tym legendarnym systemem szkolenia...
Bo czy jego winą jest fakt, że poza kadrą mamy kilku zawodników, którzy z racji obecnej formy powinni wybiegac w pierwszej jedenastce?
Piotrek Brożek... Jeleń... Wichniarek... Boruc...cz nawet Kuszczak, Dudka...
Zły system szkolenia nie tłumaczy dlaczego Leeeeeooooo powołuje na zgrupowanie R. Lewandowskiego (świetna forma), po czym i tak nie daje mu szans występu, tłumacząc, że pewnie zjadła by go trema...
Zły system szkolenia nie usprawiedliwia dziwnego i chorego zjawiska, że u Leeeeeoooo grają zwykle ci powołani na ostatnią chwile jako uzupełnienie kadry, a nie ci wytypowani w pierwszym (nominalnym) etapie selekcji (Piszczek na Euro, Saganowski ze Słowenią...)

Nikt nie zabierze Holendrowi zasług i honorów za awans na Euro! Jestem pierwszy, który popiera laury i gratyfikacje finansowe które otrzymał z tego powodu.
Nie może jednak jechać n zasługach do końca kariery i robic sobie prywatnego folwarku z reprezentacji. Jasne, że każdy ma swój styl, swoją wizję, niemniej jednak niektóre z ostatnich decyzji Leeeeeooooo to juz nie przejaw wizji, lecz typowa utarczka z wszystkimi dookoła - "nikt mi nei będzie rozkazywac, ja tu decyduję i wam pokażę!". Bo żeby widzieć jakąkolwiek logikę przede wszystkim przy obsadzie ataku to trzeba wykazywać się ogromem wyobraźni. Bo jak na mecz ze słabą Słowenią, która nawet nie wierzy w 3 punkty (!) można ustawic drużynę bez napastnika?!
Ostatnio edytowane przez felipe : 08.09.2008 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując