|
Przypadkowo nawet oglądałem ten mecz. Emocji u mnie nie wzbudzał ona żadnych. Jedynym zaskoczeniem dla mnie jest wynyk,uważałem,że Słowenia wygra.Coż remis też jest dobrym wynikiem, który także brałme pod uwagę. Teraz nieomylny Bennhaker wystawiający obrońce w ataku! coś .......i,że San Marino jest druzyną umiejącą grać w piłkę. Jebaniec,który robi sobie u nas prywatny folwark gotowy wystawić takie dziadostwo,że jeszcze zremisujemy. Typ na mecz z San Marino, zwycięstwo z podpórką na remis. Silny remis. Ten człowiek na satnowisku trenera kompromituje nasz kraj. Potencjał piłkarski mamy duzo większy, plasujący nas nawet na końcu stawki średniaków. Obecnie gramy poniżej swoich możliwości. Dobrzw zawodnicy siedzą w domach lub rezygnują z gry,a ten "geniusz".......i, że wie co robi. Ten słaby trener, któremu wydszedł tylko jeden mecz, powinien zostać natychmiast zwolniony.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|