W grupach lepiej będzie dać krótszy czas gry bo się zajedziemy, w fazie pucharowej już trochę więcej będzie taktyki więc można zwiększyć. Optymalnie chyba też będzie utworzyć 4 grupy po pięciu graczy i dwójka najlepszych awansuje dalej.
F_A_B napisał(a):

Panie i Panowie, więc niech osoba odpowiedzialna za turniej podejmie szybko decyzję odnośnie jego regulaminu i zasad w nim panujących.
Według mnie nie ma co za dużo czekać, powiedzmy zapisy dziś do 21, i STOP, i ruszamy ! pierwsze pojedynki już w dniu jutrzejszym 
Pozdrawiam
|
Ja proponuje, by poczekać na dwie osoby i zamknąć listę. A rozpisać terminarz można nawet wcześniej choćby nawet na podstawie numerków na liście, przydałoby się też podać jakieś konkretne daty kiedy ten turas (jakby ktoś dajmy na to nie mógł w danym momencie, można by zagrać wcześniej awansem

) Jeśli chodzi o system punktowania to sugeruje tak jak w siatkówce (2 pkt za zwycięstwo 1 za porażkę, przy ewentualnym takim samym stanie punktowym o awansie decydowałyby "małe punkty"). Ja bym to tak widział. Jakieś sugestie?