Temat
:
Reprezentacja Polski
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
#
569
06.09.2008, 21:46
kreseq
napisał(a):
Ty tez ochlon bo nie wiesz o czym piszesz. Gracz chce grac i zarabiac. Co zagra w pucharach? Co zarobi? Rozumiesz? Chce grac na poziomie, chce sie wypromowac. Mecze Wisly odpadaja wiec zostaje repra...przykre ale prawdziwe
Chcesz z faktami dyskutowac? Jego mierzic bedzie klub, liczyc sie bedzie kasa. Z kazdym rokiem o tym sie przekonasz.
Roger mnie w tej chwili pier***** ale Brozek albo pojawi sie i zbawi repre albo do konca zycia bedzie udawal talent. Bedzie grac w Wisle Brozek do konca zycia...tego Wam zycze
Powodzenia. EOT
PS: Nie chwytam aluzji bo gralem w pilke i wiem co sie liczy. Brozio z kazdym rokiem tez bedzie sie tego domagal. Skonczylem temat.
Ty jesteś jakiś "nawiedzony" polemizujesz z wiatrakami i nie chwytasz aluzji - ja się z Tobą zgadzam! Brożek chce zarabiać więcej i się wypromować jak większość piłkarzy
PS
Piłeś - nie pisz na forum
„Pierwotnie polską barwą narodową był »
karmazyn
« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Ogryzek
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do Ogryzek
Znajdź inne posty napisane przez Ogryzek