Wyświetl pojedynczy post
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2008, 20:54
Ja wam powiem szczerze, jak zremisujemy z San Marino (takiego cudu nawet Boniek nie zrobił) To Listkiewicz stwierdzi, ze spokojnie dopiero się rozkręcamy, przypomnijcie sobie jak było 2 lata temu itp, itp. Słowa Listka i jego Benhałera są dla mnie mało znaczące, jak widać Benhałer kompletnie nie ma pomysłu na grę. Widać, że Kuba w formie to wszystkie piłki powinni grać do niego. Ściągnął Murawskiego!!! Nie wiem tylko czemu bo moim zdaniem na tle kolegów grał całkiem nieźle, najsłabszy był Roger, jakbyt nie wiedział co ma robić. Widać, że Piszczek to raczej zawodnik który lubi zejść do boku itp. Spoko fajnie grał tyle, że gdy on schodził do boku to nikt go nie zastępował w ataku. (U nas jak Brozinho zejdzie do boku to od razu ktoś mu się pokazuje w 16.) Otóż dązę do tego, że nasza repra po raz kolejny pokazała, że nie umie grać 1-4-5-1. I "Wielki" Leo im tego nie wpoi, musi to zrozumieć. Zamiast zdjąć Rogera i wpuścić Lewandowskiego(Bo cholera powołuje jego, a dopiero jak się okazujeże brożek ma uraz to dowołuje Sagana. Czyli wychodzi, ze Sagan jest jego zdaniem słabszy od Lewandowskiego, więc czemu to on wszedł na boiskow 2 połowie!) i wtedy Piszczek mógłby sobie spokojnie schodzić do boku, a tym czasem Lewandowski spokojnie czekał by sobiue w 16, aby wpakowac kolejną piłkę do siatki. Apeluje. LEO Do widzenia!!!!
A co do Kowalczyka, to nie wiem czy Ruska jest taka słaba, czy nie ma tam obrońców...
Leo zepsuł to w czym chłopaki byli najlepsi, czyli gra z kontry, marzyło mu się zrobienie z nas Hiszpanii, co oczywiście w najbliższych 25 lat będzie nie możliwe.
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 06.09.2008 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując