|
No i już co niektórzy sami sobie stworzyli aferę. Szczerze mówiąc to denerwuje mnie doszukiwanie się na silę drugiego dna czy jakiegoś ukrytego kontekstu w wypowiedziach zawodników. Podobne zjawisko obserwuję od dłuższego czasu na tym forum ( wypowiedzi typu: a bo TVN dyskryminuje Wisłę, a bo TVP be bo z Warszawy i za mało Wisły, a bo sędzia z Warszawy i będzie sędziował przeciwko Wiśle, a bo w PZPN siedzą sami Legioniści, a bo bednarz z Legii) - dziecinada i zaściankowość.
Jak dla mnie wypowiedź Brożka jest jak najbardziej poprawna i nawet w autoryzacji nie ma co tam usuwać. A jak ktoś przestanie Pawła lubić bo wspomniał hipotetycznie o Koronie - no to naprawdę szacunek.
Hipotetyczne pytanie do kibiców "Komu byś kibicował gdyby nie Wisła?" - odpowiedź "nikomu" oczywiście rozmijała by się z rzeczywistością bo każdy z nas komuś by kibicował. A jak ja powiem że z polskiej ligi poza Wisłą doceniam np Lecha to co? Pewnie co zagorzalsi fani teorii spiskowych odeślą mnie na drugą stronę błoń wykrzykując przy tym epitety przeplatane różnym odmianami słowa żyd.
Sorki za małego offtopa ale postawa niektórych po prostu mnie drażni.
|