jachting napisał(a):

|
Ne przesadzał bym z tym chamstwem,humor jest zazwyczaj nie bardzo kąśliwy o ile pamiętam .A myślisz że tak palują na siłę na Pis ? I co byś nie myślal o publice Tvn,ludzie nie przyjmą każdego obrazu to się musi jako tako zgadzać z całym ich oglądem,a oglądają posłów nie tylko w "kabarecie".
|
Jasne, nie każdy po kilku programach od razu bierze na serio linię programową, ale po iluś tam latach to jest wyznacznik, przynajmniej dla tych zagorzalych POwców, czy poprostu antykaczystów z ktorymi mam do czynienia - SK jest traktowane jako źródłó prawdy objawionej "o tych %&^$%%&%". Do tego Majewski, Fakty, TKM, Wojewódzki, Olejnik czy Wydarzenia. I wolny czas sie skonczyl, wiedza jest juz kompletna i skonczona;-)
Bo skoro tam od 3 lat sie smieja tylko z jednych, to ktos kto nie czerpie wiedzy spoza mainstreamu bedzie przekonany, że muszą być ku takiemu ich przedstawianiu poważne powody, takie że z nich można się tylko śmiać. Oczywiście znajdą się ludzie którzy oglądają tylko dla smiechu, bez skutków wyborczych, ale chyba kazdy kto wychwala ten program jest przykladem na to ze ci "apolityczni" widzowie są wyjątkami z granicy bledu statystycznego.
Ja nie watpie ze tam sa jakies smieszne rzeczy, tylko nie ogladam tego bo wiem ze za tym nie stoi czysta montypythonowska satyra, ale zwykla brudna polityka. Fedorowicz w TVP ktory parodiowal wszystkich jak leci, pokazal ze dalo sie.
======================
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...690f&_ticrsn=3
Hehe, wypowiedzi osób niepoprawnych politycznie mają prawo pojawić się na topie, gdy są słuszne. Walentynowicz jest cytowana tylko wtedy gdy sugeruje żeby na temat Bolka milczeć. To jak z Korwinem Mikke, którego sie cytuje tylko wtedy gdy ten wali w Kaczyńskich albo gdy popelni jakąs gafę.
======================================
Będziemy takim drugim Wietnamem..