Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2008, 14:54
O boże i znow to samo narzekanie itp.... Ludzie ten 2 filmik byl tutaj z 2-3 msc temu!! On pojawil sie wtedy jak makiete pokazali. To jest jeszcze wizualka zanim wymyslono obnizanie murawy...

Z drugiej strony smieszne ze trybuna sie buduje a my nie widzielismy finalnej wizualizacji..

edit: a ten artykul w gazecie archaiczny taki jak ten projekt ktory gosc tam wkleil, sprzed roku. Jesli kraków nie spelnia wymogów odnosnie komnuikacji to ja jestem swiety Walenty..

1. Pod sam stadion podjezdzaja tramwaje z jednej strony, jadace na Rynek gdzie jest kilkanascie lini autobusowych, tramwajowych.
2. Na nogach pod aleje ze stadionu jest 10min na nogach i tam ogromna ilosc autobusow, a nie wykluczone ze bedzie szla tamtedy nitka tramwajowa.
3. Przy rozbudowie Reymonta i zrobieniu z niej 2 pasmowki, beda jezdzily autobusy.
4. Fan zone moze byc zaraz przy stadionie na bloniach, nie trzeba nigdzie dojezdzac
5. Polaczenie komnikacyjno-hotelowe: Przylatuje sobie Pan X ktoremu zalezy ogladnac mecz i szybko wrocic do domu na balice o godz 15, przechodzi 50 metrow melduje sie 5 gwiazdkowym Raddissonie, je obiadek o godz 18 wsiada w szynobusa, godz 18.25 jest na stacji kolejowej, idzie sobie 5 min na rynek siedzi 1,5h. O godz 20 idzie badz jedzie mpk lub taxi na mecz o 22.30 mecz sie konczy a Pan wracajac ponownie szynobusem jest 23.30 w Hotelu z powrotem. Spokojnie sie wysypia wstaje rano i leci. Czy ktos mi moze wskazac choc jedno miasto z EURO 2008 o tak swietnym polaczeniu? Nie bylo.

To jest takie pieprzenie z tymi wymaganiami .Dla porownania: Klagenfurt - zero tramwajow, autobusow bardzo malo, na stadion mozna bylo tylko dojsc na nogach ok 20-30min z centrum, najblizsze lotnisko jakies 150km, stadion w polu kukurydzy, hoteli 4 czy 5 gwiazdkowych ja tam nie widzialem, a jak byly to malo lub daleko od centrum

Wiele mozna by wymieniac....
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 05.09.2008 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując