Wyświetl pojedynczy post
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2008, 13:46
Żeby nazywac RAZ-a nadwornym pisarzem PISu, trzeba mieć kłopoty z rozumieniem tekstu pisanego. Chyba nie bez podstaw mówi się że to jest podstawowy problem współczesnej młodzieży.

RAZ wylal na Kaczynskiego, Rydzyka, Moherów i PiS wiecej "pomyj" niz niejeden zawodowy łowca kaczek. Z tym że on rózni się od nich tym, że nie wysmiewa Kaczora za bzdury typu wygląd, wymowę czy gafy, tylko za konkretne sprawy, czego intelemingencja może nie pojąć (że krytyka może być konstruktywna). Wszelkie zlo tego świata nie ogranicza sie wedlug RAZ-a do PiSu, ale jest to znacznie szerszy problem. A że częściowo jego diagnozy zgadzają się z tym co mowil Kaczor, to od razu Ziemkiewicza odsądza się od czci i wiary.

Po prostu za nadwornego PISowca uchodzi każdy kto choć trochę wali w okrągłostolowy porządek.

To tak jak z tym że Hitler usmiechal sie czasem do dzieci, dlatego każdy kto usmiecha sie do dzieci, zapewne jest hitlerowcem.

Ale czego oczekiwać od leminga, no czego?

jachting napisał(a):Wyświetl post
Napisałem że przeglądam w domyśle czytam .
A mało to Zydów w Polsce ? .
Ja do Żydów nic nie mam,nawet ich lubię .
Jachting, napisalem to dlatego, że gdyby Rzepa byla poprawna politycznie, to za ostentacyjne przyznanie się do nieczytania Wildsteina, zostaloby się posądzonym o antysemityzm. Podobnie z Zewem z Najwyższego Czasu. Gdy ktoś wali w Wyborczą albo Morozowskiego, to wiadomo, pojawia sie pała antysemityzmu.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 05.09.2008 o godz. 16:08.