Śmiech na sali.
ponad 700 zatrzymanych, z czego ze 100 coś tam próbowało zawojować. Szybka afera na TVNIE i gotowe.
Tak walczy walter ze spółką z kibicami Legii.
70% osób (zatrzymane dziewczynki to na pewno CHULIGANIŁY że głowa boli!!) z tej grupy pewnie nic nie robiła a i tak ma przejebane, zakazy, grzywny, sprawy w sądach.
Człowieka może **** strzelić i wiem co czują takie osoby, bo sam pare lat temu zostałem zawinięty za to że stałem obok Żabki , zgłupiałem, pózniej się okazało że ktoś rzucał puszkami i kamykami w policję, i zostałem oskarżony o czynną napaść na funkcjonariuszy.. bardzo to boli i od tego czasu wzrosła we mnie gorsza nienawiść do policji aniżeli do teściowej (na komisariacie się okazało jacy są na prawde i jak potrafią się znęcać nad ludzmi, a w telewizji udają porządnych obywateli), a tym którzy dalej tego nie rozumieją życzę żeby zostali zawinięci za NIC , żeby z Was zrobili bandytów, zabrudzili papiery na całe życie a na komisariacie najebali pałami po nogach że chodzić jeden z drugim nie będzie mógł przez tydzień
W tej Wawie nic się nie stało, a afera jak za czasów dymów w Chorzowie z ŁKS-em.
Teraz będą karać za tatuaż .. i kapuzę na głowie, ****a co za parodia.
Zima nadejdzie, zimno mi będzie w łeb i nie będe mógł ubrać kapuzy bo pójdą siedzieć.
Zostane kryminalistą bo będe miał na głowie kapuzę. SUPER!!!

ręce opadają..