Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 20:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nawet jeśli, czy to coś zmienia?
Ostatnią rzeczą, jaką mogę Ci doradzić jest branie ze mnie przykładu.

I?

jachting, to są w większości ludzie dorośli. Ich nie trzeba wychowywać.
Co do zawartości programu - przyznam szczerze, że nigdy nie słuchałem na żywo.
Zdarzyło mi się za to raz przesłuchać nagrany materiał(jakiś wywiad z o. Rydzykiem) i porównać go z relacją z "GW". Od tego czasu bardzo ostrożnie podchodzę do prasowych doniesień.
A ty - ile razy słuchałeś RM? Tak szczerze i bez bicia.

.
To dlaczego wymagasz ?
---
Trwoga to do Boga ,taka jest moja odpowiedz .
Parę razy słuchałem RM,dużo ideologi ,jakieś dziwne obrazowanie światra agenci ,"oni nie chcą abyśmy wychowywali radio maryjne elity" itd polityka przedstawiana jednostronnie,"odpowiedni goście"interesiki,sugerowanie ,reklamy szkoły i rozmowy o niej,gazety "nasz dziennik" itp.

cpc napisał(a):
Jeśli RM jest przegięciem w jedną stronę to TVN i GW to przegięcie w drugą, fanem ani pierwszego ani drugiego ani trzeciego nie jestem więc jakoś łatwiej mi to ocenić.
Fakt, mamy w Polsce skrajności, tylko, że jedne są nie opakowane czyli surowe, a drugie podane na ładnym talerzu i z ładnym przybraniem. Jak dla mnie remis ze wskazaniem na GW

Uwierz mi, że dla wielu ludzi w tym kraju(da ktoś głowę, że to mniejsza grupa niż zatwardziali fani RM), same tytuły pojawiające się w GW powodują odruchy wymiotne, wszystko zależy od punktu widzenia...
Nie widzisz żadnej różnicy ? Czy katolicyzm ma jakieś znaczenie,tak sobie to wyobrażasz ? Pewnie dlatego że bliżej Ci do takiej wizji świata .
GW jest prywatną gazetą,niema jako takiej misji,jest to dziennik który ocenia i relacjonuje politykę ,sytuacje w kraju itd. jest do tego przeznaczony.Nie jest to oczywiście dziennik prawicowy raczej centrowo lewicowy .
Przeglądam często np.Rzeczpospolitą ,naprawdę niektóre ich artykuły oceniam na mniej niż zero,nie jestem w tym odosobniony ,ale ani nam w głowie podsyłać im świnię .Co najwyżej do kupna nie będę namawiał .

Ps.A co do Tvn to tą nagonkę uważam za całkowitą propagandę.GW za mało czytałem ,nie znam jej historii itd więc nie ocenie tych waszych ataków jednoznacznie ,choć z tego co obserwuje to sami się strasznie napedzacie
Ostatnio edytowane przez jachting : 04.09.2008 o godz. 20:49.