Ten Super Express to jest piękne, no sorry, ale to chyba sam dziennikarz pisał to dla jaj, i z jakąś taką ironią, przecież to jest aż tak nierealistycznie przejaskrawione, że nie wiem skończony idiota tylko w taką wersję uwierzy. To słownictwo

, tekst literacko-piękny.
Ale że w naszym kraju skończonych idiotów nie brakuje... to co smutne połowa w to uwierzy, hm... jestem ciekawy czemu nie ma mediów w Polsce, które w dobie lewakowania, nie zwietrzą szansy na rynku w bronieniu grup, które są szkalowane, zwłaszcza, że tu nie trzeba się wysilać wystarczy napisać PRAWDĘ, przecież to dobry biznes w gruncie rzeczy.
A tak w temacie Polska kibicowska musi się ogarnąć i działać nawet nie popierająco w stosunku do strajku na Legii, ale walcząc z mediami, w każdym pomniejszym bastionie, nie ma wśród ludzi z ruchu kibicowskiego dziennikarzy? Zacząć nawet od lokalnej prasy, takiej którą kupuje normalny człowiek (nie w TMK itd.) Co z tym związkiem, który miał reprezentować kibiców podczas akcji z racami?, nie działa to już? Coś trzeba zrobić bo pojedzie 700 osobowa grupa na wyjazd, spałują ją w szczerym polu i powiedzą że dzicza zatrzymała pociąg w lesie, aby w krwiożerczy i bestialski sposób napaść, na przypadkowo patrolujących bezbronnych policjantów, którzy na szczęście wezwali pomoc.
[
Apropo ustawy, nie wiem czy wiesz ale w tym momencie grzywna za niedostosowanie się do poleceń ochrony to jest bodajże 3000 ma być 8000? I to ma być ta różnica która przekona ludzi?