Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 19:21
Spidey ,"serce moje płacze" że poczułeś się dotknięty i w ogóle strasznie mi cię {was) żal, nie jestem komputerowym kibicem , chodzę na R22 więcej lat niż ty masz. Większośc tego to "młyn" Biega mi tylko o to że kibice stadionowi to NA PRAWDĘ nie muszą być bandziory demolujący ulicę ,miasto , stadiony itd. ,oklepujący wszystko i wszystkich dookoła , a wy z takimi się identyfikujecie. W wielkiej mierze przez to ludzie patrzą na nas-kibiców jakbyśmy zwiali z zoo , stadiony wyglądają jak Grozny, nikt w to nie chce inwestować a nasza liga jest 67 na świecie (za Bahrajnem), wiem że kiboli-fanatyków to wali ale jednak są mniejszością! Najwyższa pora to zrozumieć. South- ja przeciw ruchom kibicowskim nie mam nic. Delikwenta z kamieniem czy kastetem w ręku ,kosą w kieszeni zamaskowanego kapturem i szalikiem na ulicy kilometr od stadionu nie uważam za ŻADNEGO KIBICA!. I żadnych bajek ani usprawiedliwień niech nikomu nie wciska. Idę na Wisełkę ,gardło zdzieram cały mecz ,uczę tego moje pociechy i nie potrzebuję do tego żadnej nienawści czy demolki( no może za wyjątkiem "delikatnej niechęci " do tamtych zza Błoń hehe) Nie zachowuj się jak zwierze to nie będziesz tak traktowany-zasada chyba prosta!! A jak się ktoś identyfikuje z "nimi" to ląduje tyam gdzie "oni". Podrośniecie-zrozumiecie. Bez urazy.
Odpowiedz cytując