jachting napisał(a):

Wolfy inteligencie ty nasz ,nie zdarzyło Ci się podpiąć na tym forum kogoś pod GW czy lewice ?
Tak się tylko pytam,bo przykładowo tacy użytkownicy jak sambo czy Gwiaździsty robią to nagminnie .
I coś na obronę K_2 ,przedział słuchaczy jest na pewno zróżnicowany ,tak jak i częstotliwość słuchania,,niektórzy włączają to radio aby się pomodlić .Co to zmienia ? Ogólnie program jest jednoznacznie na kierunkowany,moim zdaniem nie najlepiej wychowuje sobie słuchaczy . Widać to po wyznawcach tego radia,bo i jakim wzorem,przykładem jest Rydzyk i nie tylko ....
|
Jeśli RM jest przegięciem w jedną stronę to TVN i GW to przegięcie w drugą

, fanem ani pierwszego ani drugiego ani trzeciego nie jestem więc jakoś łatwiej mi to ocenić.
Fakt, mamy w Polsce skrajności, tylko, że jedne są nie opakowane czyli surowe, a drugie podane na ładnym talerzu i z ładnym przybraniem. Jak dla mnie remis ze wskazaniem na GW
Uwierz mi, że dla wielu ludzi w tym kraju(da ktoś głowę, że to mniejsza grupa niż zatwardziali fani RM), same tytuły pojawiające się w GW powodują odruchy wymiotne, wszystko zależy od punktu widzenia...
Ale Panowie, kłócimy się w zasadzie o pierdoły, bo przecież cudów jak nie było tak nie ma, a podatki są nadal wysokie więc ocb w ogóle