Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 18:48
jachting napisał(a):Wyświetl post
Wolfy inteligencie ty nasz ,nie zdarzyło Ci się podpiąć na tym forum kogoś pod GW czy lewice ?
Nawet jeśli, czy to coś zmienia?
Ostatnią rzeczą, jaką mogę Ci doradzić jest branie ze mnie przykładu.
Tak się tylko pytam,bo przykładowo tacy użytkownicy jak sambo czy Gwiaździsty robią to nagminnie .
I?
I coś na obronę K_2 ,przedział słuchaczy jest na pewno zróżnicowany ,tak jak i częstotliwość słuchania,,niektórzy włączają to radio aby się pomodlić .Co to zmienia ? Ogólnie program jest jednoznacznie na kierunkowany,moim zdaniem nie najlepiej wychowuje sobie słuchaczy . Widać to po wyznawcach tego radia,bo i jakim wzorem,przykładem jest Rydzyk i nie tylko ....
jachting, to są w większości ludzie dorośli. Ich nie trzeba wychowywać.
Co do zawartości programu - przyznam szczerze, że nigdy nie słuchałem na żywo.
Zdarzyło mi się za to raz przesłuchać nagrany materiał(jakiś wywiad z o. Rydzykiem) i porównać go z relacją z "GW". Od tego czasu bardzo ostrożnie podchodzę do prasowych doniesień.
A ty - ile razy słuchałeś RM? Tak szczerze i bez bicia.

K_2 - czy fakt, że 90% komentarzy na onecie jest pisanych przez debili oznacza, że jest to reprezentatywny obraz jego użytkowników? Czy może po prostu tego typu osobnicy mają "najwięcej" do powiedzenia mimo, że chyba raczej nie powinni zabierać głosu?

To wszystko zresztą nieważne. Dajecie się złapać na prosty zabieg socjotechniczny: "Wspólny wróg jednoczy".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.09.2008 o godz. 18:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!