Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 12:47
Nie zabieram w tym temacie głosu,ani w pokrewnych, tylko czytam. Jedyne co mogę powiedzieć, że jesteśmy bananową republiką, ale to było wiadome zresztą. Zrobią głupka tzw media z każdego i ze wszystkiego. Mamy do czynienia z gigantycznym skandalem pokazującym jak naprawdę wygląda życie w tym kraju. Ma być tak jak chcą Oni. Jeśli gnojenie,upokarzanie nie wystarczy, to od czego jest policja. Reasumując nie zgadasz sie z linią Pana to do pierdla. Jak dla mnie jakiś poseł powinien się tym zając, interpelacje złożyć,jakieś wyjaśnienia się należą. Oni potrafią robić "Nocne Zmiany",więc czym dla nich jest garstka kibiców, którym nawet nie trzeba dowalać łaty,bo wszytko jasne.

I na tym prostym przykładzie widzicie co to są tzw media w tym kraju. A ludzie głupio wierzą w to co tam jest klecone naprędce. Poza tym po co oglądacie jakieś TVN 24? chyba nie jest to wasze źródlo informacji?

Fajny tekst przeczytałem w Rzepie na tema Sopotu organizowanego przez TVN. Że żenada, miernota,tragedia jednym słowem. Ale podsumowanie było mniej więcej takie. Nie każdemu to się musiało podobać, wszak to był produkt na miarę widza TVN-u. On sie napewno świetnie bawił.

Podobnie chcą zrobić z Legia. Najpierw wybudować stadion, najlepiej jakby to zrobiło państwo, a oni z tego będą czerpać zyski. Przecież to jest ich sposób robienia tzw biznesu, jakkolwiek pretensjonalnie to brzmi.

Z kim My teraz będziemy grać o prymat w lidze? DyskoPolo? czy innym cudacznym tworem Amica Poznań? Oddawajcie s****ysyny Legię.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 04.09.2008 o godz. 12:59.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując