Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 01:33
Szanowny moderatorze wolfy

Daruj sobie mentorski ton, bo nie przystoi z urzędu, to po pierwsze, zwłaszcza gdy starasz się coś usilnie zdewaluować , grając malutkimi procentami, w tym przypadku miesiącami, w sprawie wieku piłkarzy, co jawi się jeszcze bardziej nieprzystojnie. Zaprawdę, znaczenie tej różnicy w kontekście meritum sprawy jest znikome, ba - żadne prawie ( jedynie Batkę napisałem z pamięci i pomyliłem się o rok, za co go przepraszam ).
Po drugie - to ty raczej przespałeś moje ciągłe posty od wielu lat w sprawie bazy szkoleniowej, więc najlepiej zamilcz w swojej nieświadomości, aby ponownie nie posądzać cię o nieprzystojność. A na froncie informacji transferowych, dla ciebie jak widać "nieważnych", dzieje się na szczęście dużo i oby działo się jeszcze więcej i wcale nie na przekór tobie, ale w dobrze pojmowanym interesie klubu. Takie zainteresowanie tymi sprawami jest identyczne na całym świecie. Od Polonii Bytom po Real Madryt. I nikt tego nie zmieni.
Po trzecie - nie pouczaj starszego co ma robić ze swoimi postami, które tobie się z listami mylą.
Po czwarte - to paradne jest twoje mylenie pojęcia usunięcia piłkarza z kadry 1 zespołu, z usunięciem go z klubu. Wyobraź sobie młodzieńcze, że wielu a nawet wszyscy w klubie, trzymają się pazurami swojej pensji, ale niewielu z piłkarzy w Wiśle odstających, można jeszcze póki co klub zastępczy znależć, gdyż nie tylko ktoś tak pouczająco myślący jak ty, jest w stanie pojąć, że takiemu Dawidowi i jemu podobnym, klubu się nie znajdzie.
Na koniec - wszystko w rękach i pieniądzach Cupiała a w tym i ci pazurami się Wisły trzymający.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kot : 07.09.2008 o godz. 10:38.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując