Chłopcze? Nie rozśmieszaj mnie.
Piszecie ciągle o tych swoich wojnach z ITI którymi cała Polska już rzyga, wbijasz do każdego możliwego tematu, i wkoło to samo. Wiem, że mają Cię też dosyć na Waszym forum, ale to nie jest powód, żebyś truł nam dupy tutaj. Delikatnie mówiąc.
I ten tekst do typka z Polonii- ?bo piłka nożna dla kibiców

Co ku*wa?! Od roku wykpiwacie się od wyjazdów na PE, bo go bojkotujecie, a teraz piłka nożna dla kibiców? Niepoważny jesteś?
Dlasza część Twojej odpowiedzi, to z kolei odpowiedź na Twój pierwszy "?" w poście powyżej. "Nie rozwijaj tego tematu, bo".. ja tak mówię, tak? Pytanie ominięte, bo to przecież nie ten temat. Słaby jesteś chłopie i przy okazji niesamowicie nudny.
A, i powiedz mi- często mówisz jeszcze o "bandytach z Wilna"? Poprostu to całe Wasze sranie ponad własne dupy wkońcu obróciło się przeciw Wam.
I przyłączam się do apelu gościa powyżej- idź na forum swojego klubu. Tam będziesz mógł się w nieskończoność miziać pytami z kolegami, którzy ciągle chcą słuchać tego samego.
MatMario napisał(a):

|
A iti wogóle nie ma pomyślunku jeśli myśli że im to coś da...
|
Myślisz? Moim zdaniem, po zwycięstwie z KSG w ubiegły weekend na następnym meczu w Warszawie frekwencję będą mieli wyższą niż na poprzedniej kolejce. Plan ITI się powoli udaje, wiadomo, że nie popieram ich działań itp, ale już mnie mdli za każdym razem jak słyszę o "bojkocie", "proteście", "Jebać ITI" itp. Zieeeew.