Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2008, 21:12
Legionisto! Szczerze choć subiektywnie stwierdzam parę rzeczy .Bez względu na okoliczności sami ukręciliście na siebie ten bat.Akcje w Wilnie, na pucharze Polski,na łazienkowskiej ,protesty,antydoping itd. Kupił was ET.-iti i on rządzi koniec kropka. U nas też były różne dziwne zdarzenia to p. Cupiał powiedział któtko -Sprzedam klub i pa! pojawiły się plotki o szwajcarach-mandziarach i inne bzdety i do Naszych Twardogłowych chyba dotarło!.Współczesna piłka to biznes, kasa i marketing. I niestety nie ma tu miejsca dla "gości z dzidami"-sam jestem starym kibolem i na prawdę z oporami to piszę.Już niedługo wchodzi nowe-baaardzo surowe i restrykcyjne prawo o chuligaństwie ,kibolach itp. Pewnie o tym wiecie a może i nie , bo jak zwykle" CO WAS TO?" Wzorowane na angielskim- kary są bardzo dotkliwe. Państwo i pałolicja chcąc mieć euro musi je wprowadzić i zacząć egzekwować! Pamiętacie jak was-legionistów dojechali za race ,bodajże na Schalke? Tak będzie u nas. Kiboli prędzej czy później usuną ze stadionów. Oczywiście żal mi niewinnych ,pobitych i zagazowanych i wogóle chwdp ,ale pora zacząć trochę myśleć. Wiem, miało być fajnie, pokaz siły , najazd na Konwiktorską , paru zaszalało a płaczą wszyscy! Bez obrazy ale żal się kolego na forach swojej "L" bo ja i nie tylko ja nie mam jakoś do was szczególnie ciepłych uczuć i bardzo dużo syfu pamiętam i jakoś cudza-także Wisły krzywda wam nie przeszkadzała. Zaraz mnie tu pewnie zjadą ale napisałem co myślę !
Odpowiedz cytując