Wyświetl pojedynczy post
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2008, 17:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Co ma Twoja ocena działań PiS-u do naszej dyskusji? To ma być merytoryczna argumentacja? Ja Ci stawiam konkretne zarzuty, a ty mi z PiS-em wyjeżdżasz, nie wiadomo dlaczego i po co... Czy my w ogóle dyskutowaliśmy o PiS-ie, czy może każda dyskusja z Tobą się tak kończy, bez względu na temat? PiS, Rydzyk, "mohery". EDIT: Zapomniałem o Kościele katolickim
Wiesz, że to jest trollowanie?
To jest niestety szersze zjawisko. Jedni swe niezadowolenie z zycia w Polsce ktore wyglada jak to ujal RAZ jak "plywanie w Kisielu" - wylewaja na ukladach III RP i bezkrytycznym kulcie Balcerowicza, inni, z róznorakich powodów wylewaja całą żółc na PiS, Kosciol, Tydzyka etc. A że chocby sie zesrać to i tak nie udowidni sie logicznego zwiazku miedzy dwuletnim rzadem PISu (sposrod 18 lat III RP)ani istnieniiem KK a winą za to jak wyglada obecna sytuacja ekonomiczna w kraju na tle Europy, wiec żółc i atak jest wielokroć wiekszy niż tym instytucjom się należy. O ile w przypadku mlodziezy to jeszcze jest pochodną tego co w mediach, to w przyopadku ludzi troche starszych ktorzy dorosle zycie spedzili pod koniec PRL i w III RP - obwinianie Kaczynskiego i PiSu za wszystko co najgorsze jest niczym innym jak znajdywaniem kozla ofiarnego za to ze w Polsce jest tak jak jest a nie jest tak jak byc powinno. A że wielu z tych ludzi w slusznym wieku popieralo rozne unie wolnosci ilub lewice - wiec walnie przyczynili sie do tego jak Polska wyglada. I zamiast sie uderzyc w pierś - wolą zagluszyc sumienie krytykowaniem wszystkiego co kaczkowe.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 03.09.2008 o godz. 17:13.