Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2008, 14:27
jachting napisał(a):Wyświetl post
W każdym razie macie cechy wspólne,które można pośrednio zaliczyć do jakiejś grupy ,na tym forum nieźle się to obrazuje .
No widzisz - tu się mylisz. To, że mamy zbieżne poglądy w niektórych sprawach nie oznacza, że możesz przypisywać nam przynależność do jakiejś grupy lub automatycznie zakładać, że wszyscy zgadzamy się we wszystkim. Dyskutuj z autorem, a nie jakimiś wyimaginowanymi "grupami".
Pomijam już fakt, że wyraził on swoją prywatną opinię, a ty potraktowałeś to jak odezwę polityczną.

K_2 napisał(a):
ad.1
Ja natomiast zauwazylem ,ze jak ktos ma inne zdanie niz ty ,natomiast zaczynaja sie osobiste podjazdy:"typu za cienki jestes w uszach" czy" ty nie masz zadnych argumentow"
Taka jest moja ocena Twojej działalności w tym temacie. Skoro masz jakieś argumenty(argument to nie to samo co teza!), to czemu się z nami nimi nie podzielisz? Nie uważasz nas za godnych do obcowania z owocami Twojego intelektu?
Co do mojej marnej opinii o Twojej inteligencji, wiedzy i oczytaniu: nie potrafisz sensownie argumentować swoich tez, gdy tylko ktoś próbuje na nie odpowiedzieć zmieniasz temat lub próbujesz go ośmieszyć(w onetowym stylu, przypisując mu przynależność partyjną i/lub dewocję), potrafisz atakować nielubiane przez siebie opcje polityczne tylko powtarzając już dawno wyblakłe frazesy.
K_2 napisał(a):
ad.2
PIS moze tez robic z Polski ofiare dla Niemcow ,Ruskow,zydow,ukladu,oligarchow ,gejow w sumie kogokolwiek.Glosic prawde objawiona ze tylk oni nas przed tym ochronia a na reszte konkurencji trzeba pluc ,bo oni wlasnie sa tymi zlymi
ad.3
O tak układ rzadu PISu z o.Rydzykiem ,nazwal bym modelowym przykladem ukladu : kasa ze Skarbu Panstwa w zamian za agitacje na rzecz PIS. No ale tak wielcy wizjonerzy jak Kaczynscy tego nie dostrzegaja ,oni sie takimi .......ami nie zajmuja oni tropia mafie paliwowa.Profity dla Rydzyka to przy tym pikuś.

Co ma Twoja ocena działań PiS-u do naszej dyskusji? To ma być merytoryczna argumentacja? Ja Ci stawiam konkretne zarzuty, a ty mi z PiS-em wyjeżdżasz, nie wiadomo dlaczego i po co... Czy my w ogóle dyskutowaliśmy o PiS-ie, czy może każda dyskusja z Tobą się tak kończy, bez względu na temat? PiS, Rydzyk, "mohery". EDIT: Zapomniałem o Kościele katolickim
Wiesz, że to jest trollowanie?

P.S. Jak chcesz mi odpowiadać w ten sposób, jak na dwa ostatnie punkty, to oszczędź sobie wstydu i nie odpowiadaj w ogóle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.09.2008 o godz. 15:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!