wolfy napisał(a):

1.Pokazałeś właśnie swoją słabość - nie mówię o braku argumentów, bo tych nie miałeś już na początku naszej dyskusji.2. Moi drodzy - możecie robić z siebie ofiary jakichś wyimaginowanych prześladowań, ale do niczego was to nie doprowadzi. Jeżeli nie nauczycie się krytycyzmu wobec samego siebie, cały czas będziecie dreptać w miejscu. Dlatego właśnie wrzucanie onetowskich bon motów mnie obrusza - na tle tego tematu wręcz biją po oczach.
3.Nie stać was na merytoryczną krytykę? Śmiejecie się z "Układu", a sami walczycie z "pisiorami" i "moherami" mimo, że od przegranych przez PiS wyborów minęło tyle czasu.
P.S. Nie moderuję politycznego - robi to Wilku. Myślę, że po powrocie czule się wami zaopiekuje
|
ad.1
Ja natomiast zauwazylem ,ze jak ktos ma inne zdanie niz ty ,natomiast zaczynaja sie osobiste podjazdy:"typu za cienki jestes w uszach" czy" ty nie masz zadnych argumentow"
ad.2
PIS moze tez robic z Polski ofiare dla Niemcow ,Ruskow,zydow,ukladu,oligarchow ,gejow w sumie kogokolwiek.Glosic prawde objawiona ze tylk oni nas przed tym ochronia a na reszte konkurencji trzeba pluc ,bo oni wlasnie sa tymi zlymi
ad.3
O tak układ rzadu PISu z o.Rydzykiem ,nazwal bym modelowym przykladem ukladu : kasa ze Skarbu Panstwa w zamian za agitacje na rzecz PIS. No ale tak wielcy wizjonerzy jak Kaczynscy tego nie dostrzegaja ,oni sie takimi .......ami nie zajmuja oni tropia mafie paliwowa.Profity dla Rydzyka to przy tym pikuś.