K_2 napisał(a):

|
To jest tylko twoja subiektywna ocena ,ze tamto bylo merytoryczne....
|
Nie próbuj lepiej na mnie erystyki, bo Cię zniszczę. Za cienki w uszach na to jesteś...
To nie była moja subiektywna ocena(nie będę Ci tłumaczył znaczenia tego słowa, masz do tego słownik) - on zawarł w swoim poście argumentację, zadbał o związki przyczynowo skutkowe - można się z jego postem zgadzać lub nie, ale jest się przynajmniej do czego odnieść. Ty i Zbychu ograniczyliście się tylko do obelg, a to nigdy nie jest merytoryczne.
K_2 napisał(a):

|
Nie bede wymyslal definicji "zwyklych ludzi" ,powiem inaczej koncepcja prowadzenia polityki jaka funduje PIS (delikatnie mowiac) nie przemawia do ludzi
|
Acha. Z łaski swojej - odpowiedz mi, do jakiego gatunku należą więc jego wyborcy? A jest ich całkiem sporo - można by stwierdzić, posługując się wynikami ostatnich wyborów, a nie jakichś szemranych sondaży.
Zbychu napisał(a):
wolfy
Czyżby brak dystansu Na Tuska i reszte spółki można jeździć jak się tylko da bo cuda się nie zdarzają a jak już się coś powie niemiłego na "śwętobliwości" to jest lament.
|
Nie. To raczej brak treści w Twoim poście, ale rozumiem, że na więcej Cię nie stać poza wrzuceniem losowej historyjki, mającej się do tego tematu jak pięść do nosa. Jak to nie jest nabijanie, to już nie wiem co nim jest.
Prowokować też trzeba umieć...