Wyświetl pojedynczy post
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2008, 10:56
Wiele jest racji w tym co piszecie, ale nie do końca z Wami się zgadzam... Faktycznie szkoda, że nie ma jeszcze jednego, może dwóch zawodników, ale jestem przekonany, że ten zespół ma potencjał większy niż w tamtym roku.. Kilku piłkarzy dojrzało do jeszcze lepszej gry... Bracia Brożkowie, Boguski, Diaz, Jirsak, młody Kowalski... Nie jeździjcie też tak po bocznych pomocnikach... Rok temu wychwalaliście Zienia, bo strzelał bramki... A pamiętacie jak grał Często nie było go widać na boisku, ale.... Strzelał gole... Teraz nie może się wstrzelić, ale poniżej swojego pułapu nie schodzi... I zawsze walczy na maksa... A Łobo... Cóż... Gość ma problem, bo nie przepracował kolejnego sezonu przygotowawczego i to musi być widać na boisku... Ci co grali w piłkę doskonale wiedzę o czym mówię... Tak czy owak, to gość z wielkim potencjałem... Oby wykorzystał go na chwałę Wisełki...
Padają różne nazwiska ludzi, którzy mogliby przyjść do Wisły... Ale Wiśle nie potrzeba ludzi do uzupełnienia, tylko do wzmocnienia składu... Personalnie trudno znaleźć w polskiej lidze zawodników lepszych od graczy Wisły na poszczególnych pozycjach... A ktoś zagra jeden mecz i już połowa gości widzi gościa w Wiśle... Kiedy Bednarz robił transfery w zimie, wszyscy piali z zachwyty... Łobodziński, Matusiak, Diaz... Nazwiska robiły wrażenie... Nie jego wina, że nie wszyscy się sprawdzili...
Z tych co odeszli latem szkoda Jaśka, ale skoro chiał zarabiać sześć razy tyle co poprzednio... Fantazja go poniosła... Dudka nie chciał grać dla Wisły, Kokoszka też, Dudu był zbyt słaby... Podoba mi się Singlar, duże nadzieję wiążę z powrotem do formy Baretto, bo według mnie to dobry piłkarz... Pamiętam go z kilku meczów i grał całkiem dobrze...
Odpowiedz cytując