Pablooo napisał(a):

No tylko że transfer obrońcy nie wyklucza transferu napastnika. Można kupić i jednego, i drugiego, serio ;-) Strasznie mnie denerwuje jak ktoś pisze (akurat nie Ty w tym momencie) "po co nam kolejny piłkarz na taka i taka pozycje". Ano po to, zebysmy mieli klasowych pilkarzy na kazda pozycje, a nie musieli wystawiac prawego lub lewego obroncy na srodku.
Na srodku obrony mielismy, po odejsciu Kokoszki, Głowackiego i Clebera. Arek kontuzje "tradycyjnie" złapał, a Cleber niestety coraz więcej błędów popełnia. Transfer srodkowego obroncy był KONIECZNOŚCIĄ absolutną.
|
Pablooo sęk w tym, że już nie kupimy nikogo w tym okienku. A jeśli chodzi o zawodników testowanych to były już ich całe transporty i generalnie nigdy nic z tego nie ma, więc nie nastawiam się na cuda. Wg. mnie błędem było pozbycie się Dudu, bo z całym szacunkiem ,ale Pan od bloga mu na boisku póki co nie dorównuje.
W ogóle dziwie się czemu w Wiśle nie daje się szans młodym zawodnikom. Mecz Ruch - Bytom wygrał Niebieskim nastolatek w innych klubach co jakis czas błyśnie jakas mloda gwiazda. U nas taki gośc miałby o wiele łatwiej, bo ma lepszych partnerów na boisku. Dlatego dziwi mnie uporczywe stawianie na gości po przejściach a pomijanie młodzieży. Przykład Kowalskiego powinien dać Skorży troche do myslenia
Co do jechania po Zieńczuku.Gra słabo i tyle. W naszej lidze na dzien dzisiejszy jest wielu skrzydlowych, którzy są od niego lepsi i taka jest prawda.