Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2008, 00:28
a DAJCIE SPOKOJ! Zem siewWIlna przyczepil...Ty warszawski rozmywaczu..A od kiedy wasz konflikt trwa? Wiec co cie dziwi ze pisze o WIlnie ? To byla przyczyna tego wszystkiego. Stwoarzysznie nie organizowalo To moz eniech zacznie i wtedy bedzie porzadek na wyjazdach. Jestescie przeciwnikiem hehhee. Zwlaszcza wyjaxd do Wodzislawia to pokazal. Byla cudowna "forma wyjazdowa". Spieliscie sie na jeden meczi wielkie halo. Poza tym przypominam ze na Belchatowie pobiegl przypal do was i jakso nie widzialem zeby kogos zlal z ato widzialem ze wyplapal strzaly od naszych. I co niby? Ze taki wyczyn udowodnil ze jestescie kibicowsko mocni? Chyba kpisz sobie. Zarzucasz mi ze czerpie wiedze z TVNu Misiu...JA w USA mieszkam od 3ech lat wiec chyba nie tedy droga. A ze ni ebylem w Belchatowie to zaluje. Bo moze i mnei by pokazali w TV jak harcuje przy plocie
Mieszkalem w Wawie z 7 lat i wiem jacy kretynie chodza na LEgie. I taki Kowalczyk jest dla ciebie wzorem>? Ta lachudra przepila kariere. Szkoly skonczyl z kilka klas., I pluje np, na BEenhakera, a powinien sobie przypomniec ten "GeniuszBrodna"jak zbawial repre Polski. Popadles w zacietrzewienie i tyle Kijek.
Odpowiedz cytując