1. Próbujesz wmówić 7 kotów że opiera swoje patrzenie na ten konflikt z GW i TVN24. Chyba że chodzi o coś innego ale ja to tak odbieram.
2. No i właśnie potwierdzasz to co mówie. Odpowiadacie własnie obchodząc na około. Dostaje odpowiedzi w stylu "tyle razy było mówione", "sam sobie znajdź", "jak nie wiesz to może i lepiej'. Chciałbym dostać jasno powiedziane jak mówi ITI że chcą spokoju na Żylecie nawet kosztem wiernych, fanatycznych kibiców i dopingu. Przynamniej wiadomo o co chodzi.
3. Ten link co mi wysłałeś to jakieś pieprzenie a nie konkrety. Szkalowanie kibiców Legii

nie rozśmieszaj mnie. Dla mnie to brzmi jak riposta dla riposty a nie konkretne postulaty.
Cytat:
|
Niepokoją nas stwierdzenia jednego z działaczy mówiące o tym, że kibice Legii mają "prawo siedzieć w ciszy".
|
no faktycznie macie argument do protestu
Jedyne sensowne co tam pisze to o wyjazdach, ale za Wilno i Bełchatów nie ma się co dziwić że nie chcą żebyście jeździli
4. To dowodzi nieudolności polskiego prawa a nie tego że prawda jest po waszej stronie
5. Oczywiście, że tak, jak dobrze pamiętam to w 2007 zabronione było wchodzenie na murawe stadionu szczególnie podczas rozgrywania meczu. Ponadto jak dobrze pamiętam to nie wszyscy brali udział w bitwie o Wilno więc chyba dało się zostać na trybunach?