Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 23:56
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem chlopaki, ze Stec przez swoje antyultrasowskie podejscie jest do dupy, ale ten facet ma leb na karku jak niewielu w jego wieku i na takim stanowisku.

wezcie takiego Borka czy Koltonia i porownajcie ze Stecem. Przeciez to 2 maluchy z zapchanymi gaznikami do ferrari.
Raz - że Kowalczyk napisał prawdę, może nie było to stylistycznie arcydzieło, ale...

Dwa - zawsze można znaleźć tło, na którym się korzystnie wypada, a Borek i Kołtoń to tutaj przypadki niemal uniwersalne. Najtragiczniejsze, że na tle obecnej ekipy "Przeglądu Sportowego" to i tak obaj wychodzą na wybitnych intelektualistów(czyż może być lepszy dowód dla mojej tezy?). Ja wiem, ze dziennikarz sportowy nie będący półanalfabetą robi wrażenie(szczególnie u nas ), ale bez przesady.

mr_kwolf napisał(a):
Zna się na tym co pisze jak mało kto i myśle że Kowalowi szybko wyjaśni że picie niekorzystnie wpływa na kariere piłkarską
Widzisz, problem w tym, że Kowal temu nie zaprzecza. On stwierdził tylko fakt - piłkarze piją i imprezują. Wątpię, czy Stec będzie w stanie to podważyć, co najwyżej odczyta z tekstu Kowala to, co mu będzie pasowało.

Żeby nie było, że sam nabijam - mam nadzieję, że Cracovia spadnie(ja wiem, że to ni w pięć, ni dziewięć, ale muszę dawać dobry przykład).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.09.2008 o godz. 00:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując