Wyświetl pojedynczy post
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 23:05
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
W taki razie zle dobierasz komentarze do rzeczywistosci. Gw w rekach nie mialem 7 lat, a tvn24 jeszcze na oczy nie widzialem. Chociaz moze ciezko w to uwierzyc.
sprawiasz inne wrazenie

Osobiscie uwazam, ze bajdurzenie o miedzynarodowce kibicow Legii jak to chronia ogolnopolski ruch wolnosciowy kibicow mozna wsadzic w rolke papieru toaletowego. Zreszta nie jestem odosobniony w tym osadzie.
A nie uwaazasz ze nasza porazka z działaczami moze pokazac innym prezesom droge...?
(naszczescie) w takim Poznaniu wiedza jak postepowac z kibicami - mimo wielu rzeczy jakich tam nie popieram - nawet jesli chodzi o kwestie kibicowskie.

na drzewkowym pisze masa gosci, ktorzy lazili na Lazienkowska jak wiekszosc z obecnych legijnych guerilleros z miodem w uszach, w pampersy walila.
wiem, ale to nie zmienia faktu ze aby wyrobic sobie obiektywne zdanie o tym co sie dzieje to jest srednie miejsce.

Nawet w ocenie bazgrolow Kowalczyka sie roznimy. On nawet nie musnal Steca, co najwyzej usilowal nieudolnie obrazic go. Wyjscia sa teraz dwa: Albo Stec zignoruje barana, albo rozlozy jutro Wojtka na lopatki i to w sposob, jaki Kowalowi sie bedzie dlugo snil.
Steca mozna nie lubic (sam za nim nie przepadam) ale ten facet jest w stanie znokautowac kazdego tekstem pisanym. Kowalczyk nie jest dla niego zadnym przeciwnikiem. I w sumie cale szczescie.
Wystarczy ze Pjus (sprawdz jak nie wiesz kto to) zjadł Steca parokrotnie i jakos Stec do dnia dzisiejszego milczy w tym dialogu i nie uwazam zeby to było "ignorowanie barana" bo Pjus do baranów nie nalezy.
Z wieloma rzeczami z Kowalczykiem sie nie zgadzam ale twierdze ze tym tekstem konkretnie "zdissował" kudlatego. ( mam nadzieje ze Świetej Pamieci)

To cale weszlo.com to... szkoda slow.
W tym sie w sumie zgadzamy.

Ps. dawno nie było tutaj tak merytorycznej dyskusji

uderz w puchara
Odpowiedz cytując