7 kotów napisał(a):

|
Sorry Amigo, ale... czy ktos im karze zap... 1000km ?
|
Blagam cie... prosze cie... jestes trzezwy to piszac?
człowieku, a wiesz co to
fanatyzm
Ja rozumiem ze na tym forum dla wielu kibicowanie to skandowanie nazwiska byle murzyna i fetowanie bramki Brozka. Dla mnie piłka nozna to nie jest skandowanie poł meczu "Mariusz Pawełek" czy tez fetowanie ze byle piłkarz strzelil jakiegos tam gola na pusta czy pełna - to jest tylko dodatek. Bo rownie dobrze oni mogli by grac w warcaby.
pomijam identyfikacje z herbem, barwami, miastem.
pan Dudi napisał(a):

|
7 kotów, czy Tobie aby hierarchia wartości trochę się nie poprzestawiała chłopie? Co Ty wypisujesz?
|
:brawo:
"gegen der moderen fussball"
jedTS napisał(a):

Co do LEgiunii to musze przyznac ze przestalem rozumiec o co biega kibicom Legii. Walcza z ITI, tyle z eta walka nie ma sesnu wogole. Szybciej klub si eich pozbedzie niz ITI udzialow. Obrazaja sie na pilkarzy, potrafia uwalic nawet budowe swojego stadionu byleby nie zburzono im Zylety na ktora...nie chodza bo protestuja. A prawda jest taka, ze zrobili bydlo w Wilnie i wszystkei kary im sie nalezaly. Wojujecie? To co sie dziwicie ze sa konsekwencje. Dlaczego reszta druzyn ligopwych nei ma takiech jaj jak wy Bo kibice innych druzyn nei robia chclewu samym sobie. Nie popieram was w zadnych protestach i ciesze sie ze oslabiacie swoj klub. Jak sie ockniecie to bedziecie kibicowsko na dnie. I bardzo dobrze bo Was szczerze nienawidze.
|
Ja .......e.
dobrze ze łykasz wszystko co wyborcza napisze albo tylko słuchasz co powiedza w wiadomosciach na tvn24.
mniej pisac wiecej czytac.