7 kotów napisał(a):

Nie ma czego zazdroscic.
LKS to taka Cracovia, Polonia, Tarnovia czy Resovia.
Bardzo ladnie to pewien kolega z Widzewa ujal:
"LKS - jebani schizofrenicy!
wyzywają innych od żydów i składają kwiaty na grobach swoich żydowskich założycieli
zwą się rodowitymi łodzianami a chcą pęknąć z dumy jak w ich szeregi wstępuje ktoś spoza Łodzi
a gdy ktoś spoza Łodzi kibicuje Widzewowi to dla nich wieśniak
uważają, że jest ich więcej niż nas ale kupują mniej karnetów, biletów i mają mniej liczne wyjazdy
bredzą o korupcji innych klubów podczas kiedy sami kupili co najmniej 1/3 swoich trofeów
twierdzą, że Widzew to nie Łódź ale mecze z nami to dla nich derby
wszyscy wiedzą kiedy założono Widzew chociaż nikogo z nich nie było wtedy na świecie."
|
Myślisz, że pewnych łatek nie da się przypiąć fanom Widzewa? A co kibice Widzewa wyczyniali, jak ich zdegradowali za korupcję?
Nie porównuj Polonii czy Cracovii do ŁKSu. Mają o wiele więcej pojęcia o kibicowaniu. Ostatnie derby Łodzi na stadionie ŁKSu, to był popis ich bardzo dobrego dopingu. Albo może powiesz mi, że ŁKS się źle zaprezentował u Was na R22? Oprawa ładna, śpiewy też dobre. Tak samo na Ł3 prezentują się dobrze (ilościowo i nawet jakościowo). O wiele wyżej ich stawiam niż Polonię czy Cracovię.
wolfy
jasne, że kibicowsko
Ogryzek- nie chcę tu wszczynać głębszych dyskusji o Polonii, bo dostałem za to bana na 2 tygodnie
Więc może Ty mi napisz, w czym kibicowsko są tacy dobrzy, żeby stawiać ich wyżej od ŁKSu? (PS byłem nie na jednych derbach na Ł3 i K6)