Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 12:28
Spełniły się częściowo moje oczekiwania co do transferów. Zatrudniliśmy ciekawego ,perspektywicznego zawodnika , młodego ale z określonym doświadczeniem za plecami w dobrym klubie i lidze. To wszystko udało się załatwić za darmo. Jestem pewny ,że gdybyśmy tego piłkarz chcieli zakupić musielibyśmy wyłożyć około 1,5 mln euro. Dodatkowo wzmocniliśmy formację defensywną ,która po kontuzji Głowackiego i wypięciu się na Wisłę ,Kokoszki wyglądała pod względem ilościowym koszmarnie. Teraz poprawi się i ilość i jakość. Oczywiście do tej beczki miodu można włożyć przewrotnie łyżkę dziegciu . Czy Wisła Kraków ma certyfikat tego zawodnika? Mam nadzieję ,że tak i poza zezwoleniem na pracę nie będzie jakiś dodatkowych wybojów i Marcel będzie mógł grać.

Wydaje mi się ,że tym drugim zawodnikiem będzie Romeu z Fluminense z którym podpiszą kontrakt od 1 stycznia 2009r.

Bardzo szkoda ,że w tym okienku nie udało się pozyskać Nei'a. Myślę ,że byłaby przysłowiowa wisienka na torcie. A tak pozostaje lekki niedosyt. Ogólnie , uwzględniając w jak nieprzychylnych warunkach pracuje Jacek Bednarz to transfery Singlara i Marcela to bardzo dobrze wykonana praca. Jacek tak trzymać i się nie zrażać , może złe serca tych bestii z RN odmienią się w następnym okienku pozwolą kupić zawodników do innych formacji.

PS. No i niestety certyfikatu nie ma...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.09.2008 o godz. 12:42.
Odpowiedz cytując