Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 11:06
Zachowali sie jak sie zachowali. Nikomu nic to nie dalo. Pilkarze beda grac swoje bo chyba juz sie przyzwyczaili ze albo slysza tylko kibicow przyjezdnych albo widza plecy wlasnych kibicow. Kiedys to sie skonczy i wtedy moze bedzie normalnie. Jedna strona przegiela pale w Moskwie, druga w Zabrzu i mamy cholerny remis.
Temat stricte kibicowski, dosc drazliwy i kazdy bedzie mial swoje zdanie.

Wracajac do ligi...
Wisla w ostatniej chwili dokonuje transferow, reszta juz sie w miare dozbroila.
Najbardziej mnie cieszy Inaki Astiz bo pokazal we wczorajszym meczu ze z marszu moze wejsc do gry i byc pewnym punktem obrony.Statystyki same za siebie mowia. Owszem to tylko Gornik ale tak czy siak patrzac na nasze poprzednie wyczyny w defensywie jestem bardziej spokojny wiedzac ze Inaki jest w skladzie. Dixie dojdzie do formy i nie bedzie trzeba ogladac pewnego pana na srodku obrony...

Leszka nie ma co skreslac, nie jeden z czolowki pogubi punkty. Mistrzostwo zdobywa sie nie w Warszawie, Krakowei czy Poznaniu ale u slabszych druzyn i to systematycznie. Na razie za wczesnie mowic co i jak.
Widac ze Wisla jest silna,Arka gra solidnie bo i solidnych i doswiadczonych grajkow ma, My sie odradzamy krok po kroku a Lech zaliczyl falstart ale patrzac na sklad i atmosfere w Poznaniu nie mozna ich lekcewazyc. Do tego dochodzi Polonia Warszawa. Bedzie ciekawie i to dla dobra ogolu.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując