Odnośnie meczu to mnie tylko zastanawia co sie dzieje z Łobo? zero przyspieszenia, zero koncentracji, zero dokładności. On biega po boisku jakby ważył ze 120kg. Jezeli Wojtek tak słabo się prezentuje to dlaczego wychowi w pierwszej 11? I to nie byl pierwszy jego taki mecz. Przeciez na treningach musi prezentowac sie podobnie, przeciez sztab ma wyniki jego wydolnosci, przyspieszenia, nawet ****a zakwaszenia miesni...
a druga sprawa dotyczy sie trenara Skorzy. Przed meczem mowi ze testuje na meczu ustawienie na Tottenham... no panie trenerze na meczu derbowym trenowac sobie jakies ustawienie? troche to sie nie udalo, chodz z drugiej strony gdyby piłkarze zapierdalali na maxa moze cos by z tego bylo. Ale gwiazdy czuja ze jak pokonali Barce to Cracovia nie stanowi problemu...blad!
Wszedl Dawidowski, czytaliscie co mowil Skorza o tej zmianie? Moim skromnym zdaniem słuszna decyzja
szkoda ze nie było 3pktów, w lidze+ Mielcarski mowil ze jego zdaniem ewidentne 3karne dla Wisły...nie bylo żadnego. W 2polowie Cracovia miała taktyke tzw "obona Częstochowy" a jak przejmą piłkę to zmieniali na taktyke "WYJAZD KUR*W!!!" wiec i tak dobrze ze cokolwiek strzelilismy.
Dlaczego Skorza wpuścił Dawida
Cytat:
|
Tomek ostatnio bardzo dobrze pracował na treningach, chciałem to docenić, stąd taka moja decyzja. Mam nadzieję, że będzie to procentowało w kolejnych meczach.
|