Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 01:31
Samoth napisał(a):Wyświetl post
Panie Skorża,
zapewne Pan nie czyta czegoś takiego jak, forum. Szkoda. Dowiedziałby się Pan, że my kibice mamy serdecznie dosyć "gry" w pierwszej drużynie Panów: Dawidowskiego i Łobodzińskiego. Może przynajmniej ktoś z Pana znajomych czyta nasze komentarze, to zachęci Pana do przestudiowania tej bądź co bądź ciekawej lektury.
Hahaha dobre Weź mu napisz maila albo list do klubu żeby forum czytał Głos ludu głosem rozsądku? Jak dla mnie to wam się w dupach przewraca.

To jest remis chciałbym przypomnieć po grze w której powinniśmy wygrać. Nie udało się -szkoda wielka ale szat nei ma co rozdzierać.

Na tarczy nie wracamy. Jak o tym myślę to po pierwsze karnego nie było dla Cracovii, chłop poszedł piłkę wywalił na aut a później kręcił fikołki jak Blanik na olimpiadzie. Albo grają faceci albo jak cipy niech się wszyscy wywracają. Aktorzył i tyle. Radovic dwa. A nawet jeśli uznajemy że był tam karny to kartka dla Clebera nie wiem za co jak gość nie miał szans na zagranie piłki, zero złośliwości nic na żółtą.

Powiozło wszystkich z tym że będzie pięknie ładnie pykniemy ich do zera. Piłkarzy bo pikerwsza połowa była słaba ale i kibiców którzy pewnie na to liczyli a teraz są rozczarowani. Zimny prysznic nie jest zły przyniosi otrzeźwienie i daje do myślenia.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.