Samoth napisał(a):

Panie Skorża,
zapewne Pan nie czyta czegoś takiego jak, forum. Szkoda. Dowiedziałby się Pan, że my kibice mamy serdecznie dosyć "gry" w pierwszej drużynie Panów: Dawidowskiego i Łobodzińskiego. Może przynajmniej ktoś z Pana znajomych czyta nasze komentarze, to zachęci Pana do przestudiowania tej bądź co bądź ciekawej lektury.
|
Hahaha dobre

Weź mu napisz maila albo list do klubu żeby forum czytał

Głos ludu głosem rozsądku? Jak dla mnie to wam się w dupach przewraca.
To jest remis chciałbym przypomnieć po grze w której powinniśmy wygrać. Nie udało się -szkoda wielka ale szat nei ma co rozdzierać.
Na tarczy nie wracamy. Jak o tym myślę to po pierwsze karnego nie było dla Cracovii, chłop poszedł piłkę wywalił na aut a później kręcił fikołki jak Blanik na olimpiadzie. Albo grają faceci albo jak cipy niech się wszyscy wywracają. Aktorzył i tyle. Radovic dwa. A nawet jeśli uznajemy że był tam karny to kartka dla Clebera nie wiem za co jak gość nie miał szans na zagranie piłki, zero złośliwości nic na żółtą.
Powiozło wszystkich z tym że będzie pięknie ładnie pykniemy ich do zera. Piłkarzy bo pikerwsza połowa była słaba ale i kibiców którzy pewnie na to liczyli a teraz są rozczarowani. Zimny prysznic nie jest zły przyniosi otrzeźwienie i daje do myślenia.